- Obecnie brak na stanie

Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
6970.951.15 F
Nóż kuty do trybowania Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
285,00 zł
|
295,00 zł
|
275,00 zł
|
290,00 zł
265,00 zł
|
Opis |
Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem długość15 cm flex / giętki 6970.951.15 F |
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line uniwersalny z ostrzem sztywnym 6880.951.15 |
Kuty nóż do sera Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 14 cm |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość15 cm 6920.951.15 |
Długość ostrza |
15 cm | |||
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | |||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |||
Okładzina rękojeści |
tworzywo sztuczne | |||
Komentarze o produkcie