- -30,00 zł

Darmowa dostawa dla zakupów powyżej 300 zł Zadzwoń do nas 586 907 550
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
6870.951.15 F
Nóż kuty do filetowani Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Availability |
|
|
|
|
Cena |
138,21 zł
|
138,21 zł
|
138,21 zł
|
138,21 zł
|
Opis |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm typ noża ptasi dziób 6810.951.09 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line, długość ostrza 12 cm |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Niema cech do porównania | ||||
|
|
|
|
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Kuty nóż do obierania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 7 cm
typ noża ptasi dziób
6800.951.07
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
6880.950.20
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Nóż kuty do chleba i bułek
Burgvogel Solingen
seria Master Line
do pieczywa 15 cm ząbkowany
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
20 cm
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
6880.951.15
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
6870.951.15 F
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane