- -30,00 zł
- Sparen Sie 30,00 zł

Nóż kuty do filetowani Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 9 cm
typ noża ptasi dziób
Noż kuty do mięsa Burgvogel z serii Master Line
18 cm
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
26 cm
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
Kuty nóż do sera Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 14 cm
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość15 cm
Nóż Santoku Burgvogel Solingen
seria Master Line
18 cm z gładkim ostrzem
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
długośc 20 cm ząbkowany
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent