Główna

Specials

Viewed products

Newsletter

Oryginalne garnki rzymskie
Nóż do oddzielania mięsa od kości, 12 cm View larger

Nóż do oddzielania mięsa od kości, 12 cm

10274

New

Nóż do oddzielania mięsa od kości, 12 cm | Kod produktu: 10274

More details

25,00 zł

Add to wishlist

Volume discounts

QuantityDiscountYou Save
3 5% Up to 3,75 zł
5 10% Up to 12,50 zł
10 15% Up to 37,50 zł

More info

Nóż do trybowania, oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza 12 cm. Ostrze wykonane ze stali szlachetnej, nierdzewnej. Bardzo wytrzymałe i odporne na stępienie ostrze gwarantuje wygodną i niemęczącą pracę. Grubość ostrza u nasady 1,5 mm powoduje że ostrze jest bardzo stabilne. Szerokość ostrza 2 cm, idealna do szpikowania mięsa, trybowania oraz filetowania. Całkowita długość noża 25 cm. Bardzo wygodna rękojeść z PVC gwarantuje pewny uchwyt noża. Kolor rękojeści czarny.

Niezbędne narzędzie w każdym zakładzie produkującym mięso jak i sklepie mięsnym Bardzo dobrze nadaje się także do użytku w gospodarstwie domowym.

UWAGA!

  • Bardzo ostry!!!!
  • Nadaje się do mycia w zmywarkach automatycznych.!!!!
  •  

Reviews

Write a review

Write a review

30 other products in the same category: