

Noż do łososia.
Bardzo giętka klinga o odpowiedniej długości do krojenia wyjątkowo cienkich plasterów wędzonych ryb. Niezbędne wyposażenie profesjonalnej kuchni jak i restauracji. Bardzo dobrze nadaje się także do krojenia carpaccio z wołowiny oraz szynek wędzonych na zimno.
Nóż posiada wyżłobienia na ostrzu ułatwiające oddzielanie plastrów łososia.
Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Comfort Line
- Kod produktu: 701.911.31K
- Długość ostrza: 31 cm
- Długość noża: 43 cm
Na specjalne życzenie nóż może być zamówiony w drewnianym pudełku.
Termin realizacji zamówienia noża w drewnianym pudełku do 6 tygodni.
Noże Burgvogel Solingen Comfort Line wykonane są z pojedynczego kawałka jednego kawałka wysokiej jakości stali szlachetnej chromowo-molibdenowej X50CrMoV15. Wykuwane na młotach mechanicznych na całej długości noża. Ręcznie ostrzone. Hartowane w oleju i lodzie. Tworzywo przyjazne dla dłoni z niewyczuwalnym połączeniem klingi z uchwytem.
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent