- -zł30.00
- Save zł30.00

Nóż kuty Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
Nóż kuty do trybowania z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
Nóż Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 23 cm ząbkowany
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 9 cm
typ noża ptasi dziób
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
długośc 26 cm ząbkowany
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
23 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
26 cm z grantonami zaokrąglona końcówka noża
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent