
Nóż do filetowania giętki Burgvogel Solingen Master Line18 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
- -zł30.00
- -zł30.00
Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen z serii Master Line
długość ostrza 12
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
Kuty nóż do wędlin Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 15 cm
Nóż kuty do chleba i bułek Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 15 cm ząbkowany
Nóż kuty do trybowania z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
26 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
długośc 26 cm ząbkowany
Nóż Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 23 cm ząbkowany
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent