
Nóż do trybowania gietki Burgvogel Solingen Master Line 15 cm
Nóż kuty do trybowania z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
Nóż kuty do wędlin Burgvogel Solingen z serii Master Line
długość ostrza 15 cm
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Nóż kuty do trybowania z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
20 cm
Kuty nóż do pomidorów Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 13 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
Nóż kuty do chleba i bułek Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 15 cm ząbkowany
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
Kuty nóż do obierania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 7 cm
typ noża ptasi dziób
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
Kuty nóż do wędlin Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 15 cm
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent