- -zł30.00
- Save zł30.00

Nóż kuty do filetowani Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
26 cm
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
23 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
26 cm z grantonami zaokrąglona końcówka noża
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
15 cm
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 9 cm
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość10 cm
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 9 cm
typ noża ptasi dziób
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent