
- -zł60.00
- -zł60.00
Profesjonalny nóż rzeźniczy stosowany w przetwórstwie mięsnym. Służy do ćwiartowania większych kawałków mięsa oraz innych zastosowań w gastronomi. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej molibdenowej. Solidny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego PP
Długość ostrza 20 cm
Długość całkowita noża 34 cm
Grubość ostrza 3 mm
Uchwyt z antypoślizgowego tworzywa
kolor czarny
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 9 cm
typ noża ptasi dziób
Nóż do obierania ptasi dziób 5,5 cm Molybdan
Kod produktu: RR70164
Obieraczka do szparagów
mocowanie ostrza dla osób leworęcznych
Nóż do warzyw 13 cm
długość całego noża 24,5 cm
uchwyt z drewna bukowego
wysokiej jakości stal węglowa / carbon steel
Długość ostrza 20 cm
Długość całkowita noża 34 cm
Grubość ostrza 3 mm
Uchwyt z antypoślizgowego tworzywa
kolor czarny
Product Comments
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent