Rzeźnicze

Promocje

Ostatnio przeglądane

Newsletter

Oryginalne garnki rzymskie
Nóż do oddzielania mięsa od kości, 15 cm Zobacz większe

Nóż do trybowania, 15 cm

10234

Nowy

Nóż do oddzielania mięsa od kości, 15 cm | Kod produktu: 10234

Więcej szczegółów

30,00 zł

Dodaj do listy życzeń

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
3 5% Do 4,50 zł
5 10% Do 15,00 zł
10 15% Do 45,00 zł

Więcej informacji

Nóż do trybowania, oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza 15 cm. Ostrze wykonane ze stali szlachetnej, nierdzewnej. Bardzo wytrzymałe i odporne na stępienie ostrze gwarantuje wygodną i niemęczącą pracę. Grubość ostrza u nasady 1,5 mm powoduje że ostrze jest bardzo stabilne. Szerokość ostrza 2 cm, idealna do szpikowania mięsa, trybowania oraz filetowania. Całkowita długość noża 28 cm. Bardzo wygodna rękojeść z PVC gwarantuje pewny uchwyt noża. Kolor rękojeści czarny.

Niezbędne narzędzie w każdym zakładzie produkującym mięso jak i sklepie mięsnym Bardzo dobrze nadaje się także do użytku w gospodarstwie domowym.

 

UWAGA!

 

 

    • Bardzo ostry!!!!
    • Nadaje się do mycia w zmywarkach automatycznych.!!!!

 

Opinie

Napisz opinię

Napisz opinię

26 inne produkty w tej samej kategorii: