Rzeźnicze

Specials

Zadnje ogledano

Obvestila:

Oryginalne garnki rzymskie
Nóż do oddzielania mięsa od kości, 15 cm View larger

Nóż do trybowania, 15 cm

10234

New

Nóż do oddzielania mięsa od kości, 15 cm | Kod produktu: 10234

More details

30,00 zł

Volume discounts

QuantityDiscountYou Save
3 5% Up to 4,50 zł
5 10% Up to 15,00 zł
10 15% Up to 45,00 zł

More info

Nóż do trybowania, oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza 15 cm. Ostrze wykonane ze stali szlachetnej, nierdzewnej. Bardzo wytrzymałe i odporne na stępienie ostrze gwarantuje wygodną i niemęczącą pracę. Grubość ostrza u nasady 1,5 mm powoduje że ostrze jest bardzo stabilne. Szerokość ostrza 2 cm, idealna do szpikowania mięsa, trybowania oraz filetowania. Całkowita długość noża 28 cm. Bardzo wygodna rękojeść z PVC gwarantuje pewny uchwyt noża. Kolor rękojeści czarny.

Niezbędne narzędzie w każdym zakładzie produkującym mięso jak i sklepie mięsnym Bardzo dobrze nadaje się także do użytku w gospodarstwie domowym.

 

UWAGA!

 

 

    • Bardzo ostry!!!!
    • Nadaje się do mycia w zmywarkach automatycznych.!!!!

 

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Napiši mnenje

29 other products in the same category: