- Obecnie brak na stanie
Profesjonalny nóż stosowany w przetwórstwie mięsnym. Nóż marki Burgvogel Solingen służy do ćwiartowania większych kawałków mięsa oraz innych zastosowań w gastronomi. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej molibdenowej. Solidny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego PPN.
Szczegóły produktu
Karta katalogowa
- Długość ostrza
- 20 cm
- Materiał
- Stal nierdzewna
Szybkie porównanie
Produkt |
Nóż do chleba Solingen 20 cm uchwyt oliwkowy | Cążki Solingen do skórek 10 cm nierdzewne Profi Qualitat 5 mm | Skórzana pochwa na noże GÜDE 21 | Nóż ratowniczy Puma TEC- jednoręczny, składany |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
89,43 zł
|
89,43 zł
|
89,43 zł
|
89,43 zł
|
Opis |
Nóż do chleba 20 cm Uchwyt oliwkowe drewno Ostrze ząbkowane |
Cążki Solingen do manicure 10 cm nierdzewne Profi Qualitat Ostrze 5 mm Mechanizm łączenia - wpuszczany Kod produktu LAE7692-5 |
Skórzana pochwa GÜDE na noże kucharskie i santoku do 21 cm długości ostrza |
Długość ostrza: 90 mm Stal: AISI 420 Długość zamkniętego noża: 130 mm Blokownie ostrza: typ liner lock Waga: 197 g Uchwyt: G10 plus metal |
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane