Profesjonalny nóż stosowany w przetwórstwie mięsnym. Nóż Solingen służy do ćwiartowania większych kawałków mięsa oraz innych zastosowań w gastronomi. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej molibdenowej. Solidny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego KS / kauczuk syntetyczny
Szczegóły produktu
MM2321
Szybkie porównanie
Produkt |
Nóż Solingen do mięsa 20 cm oliwkowy uchwyt | Nóż Solingen kucharski 20 cm oliwkowy uchwyt | Nóż Solingen Santoku 15 cm oliwkowy uchwyt | Nóż uniwersalny, 11 cm czarno/biały |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
120,00 zł
|
120,00 zł
|
120,00 zł
|
120,00 zł
|
Opis |
Uniwersalny nóż Solingen kuchenny ostrze 20 cm długość całego noża 34 cm uchwyt z drewna oliwkowego z 2 nitami |
Nóż ze stali molibdenowo wanadowo chromowej Długość całkowita 34 cm Długość ostrza 20 cm Uchwyt z drewna oliwnego |
Nóż Solingen kuchenny Santoku ostrze 15 cm długość całego noża 29 cm uchwyt z drewna oliwkowego z 2 nitami |
Nóż uniwersalny, 11 cm | Kod produktu: 9300-11 |
Długość całkowita |
34 cm | |||
Długość ostrza |
20 cm | |||
Okładzina rękojeści |
drewno oliwkowe | |||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane