Profesjonalny nóż stosowany w przetwórstwie mięsnym. Nóż Solingen służy do ćwiartowania większych kawałków mięsa oraz innych zastosowań w gastronomi. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej molibdenowej. Solidny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego KS / kauczuk syntetyczny
Nóż rzeźniczy
długość ostrza 12 cm
długość całkowita 27 cm
grubość ostrza 3 mm
szerokość ostrza 3,5 cm
stal molibdenowo-wanadowa
uchwyt - kauczuk syntetyczny
kolor żółty
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
Nóż Solingen roboczy 13 cm Carbon | Nóż Solingen roboczy 15 cm Carbon | Nóż rzeźniczy Solingen do trybowania 15 cm czarny uchwyt | Nóż rzeźniczy Solingen 20 cm żółty uchwyt |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
55,00 zł
|
60,00 zł
|
65,00 zł
|
70,00 zł
|
Opis |
Nóż Solingen agrarny i warsztatowy 13 cm długość całego noża 24,5 cm uchwyt z drewna bukowego, nieimpregnowany wymaga olejowania przed kontaktem z wilgocią wysokiej jakości stal węglowa / carbon steel |
Nóż Solingen agrarny i warsztatowy 15 cm długość całego noża 26,5 cm uchwyt z drewna bukowego, nieimpregnowany wymaga olejowania przed kontaktem z wilgocią wysokiej jakości stal węglowa / carbon steel |
Nóż rzeźniczy Solingen do trybowania 15 cm Stal nierdzewna Uchwyt z tworzywa sztucznego - antypoślizgowy Kolor uchwytu - czarny |
Nóż rzeźniczy Solingen Długość ostrza 20 cm Szerokość ostrza 3 cm Grubość ostrza 2 mm Uchwyt - tworzywo PP kolor zółty |
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane