Nóż Solingen do mięsa 20 cm oliwkowy uchwyt
Uniwersalny nóż Solingen kuchenny
ostrze 20 cm
długość całego noża 34 cm
uchwyt z drewna oliwkowego z 2 nitami
Nóż rzeźniczy
długość ostrza 12 cm
długość całkowita 27 cm
grubość ostrza 3 mm
szerokość ostrza 3,5 cm
stal molibdenowo-wanadowa
uchwyt - kauczuk syntetyczny
kolor żółty
Profesjonalny nóż stosowany w przetwórstwie mięsnym. Nóż Solingen służy do ćwiartowania większych kawałków mięsa oraz innych zastosowań w gastronomi. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej molibdenowej. Solidny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego KS / kauczuk syntetyczny
Nóż rzeźniczy
długość ostrza 12 cm
długość całkowita 27 cm
grubość ostrza 3 mm
szerokość ostrza 3,5 cm
stal molibdenowo-wanadowa
uchwyt - kauczuk syntetyczny
kolor żółty
Nóż rzeźniczy
długość ostrza 12 cm
długość całkowita 27 cm
grubość ostrza 3 mm
szerokość ostrza 3,5 cm
stal molibdenowo-wanadowa
uchwyt - kauczuk syntetyczny
kolor żółty
Komentarze o produkcie