Nóż do filetowania. Wykorzystująć ten nóż z łatwością oczyścisz mięso z kości, ścięgien czy błon, oraz pokroisz na cieniutkie filety. Idealnie dobrany kształt klingi wspomaga wykonywanie pracy. Od tej pory oczyszczanie mięsa do przygotowywania potraw będzie pracą lekką i przyjemną.
Nóżem tym można pokroić na idealne plasterki ryby wędzone na zimno (łosoś, rybę maślaną)
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Comfort Line
- Kod produktu: 697.911.15
- Długość ostrza: 15 cm
- Możliwość mycia w zmywarce: TAK
Noże Comfort Line wykonane są z pojedynczego kawałka jednego kawałka wysokiej jakości stali szlachetnej chromowo-molibdenowej X50CrMoV15. Wykuwane na młotach mechanicznych na całej długości noża. Ręcznie ostrzone. Hartowane w oleju i lodzie. Tworzywo przyjazne dla dłoni z niewyczuwalnym połączeniem klingi z uchwytem.
Szczegóły produktu
6970.911.15
Szybkie porównanie
Produkt |
Kuty nóż do szpikowania Karl Güde Solingen 10 cm | Nóż giętki Burgvogel Solingen Master Line 15 cm | Nóż do trybowania Burgvogel Solingen Master Line 15 cm |
Dostępność |
|
|
|
Cena |
273,00 zł
|
285,00 zł
|
290,00 zł
|
Opis |
Kuty nóż do szpikownia Karl Güde Solingen 10 cm Uchwyty z drewna śliwy Kod produktu: 6764/10 |
Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem długość15 cm flex / giętki 6970.951.15 F |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość15 cm 6920.951.15 |
Długość ostrza |
15 cm | ||
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | ||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | ||
Okładzina rękojeści |
tworzywo sztuczne | ||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane