Noż do łososia.
Bardzo giętka klinga o odpowiedniej długości do krojenia wyjątkowo cienkich plasterów wędzonych ryb. Niezbędne wyposażenie profesjonalnej kuchni jak i restauracji. Bardzo dobrze nadaje się także do krojenia carpaccio z wołowiny oraz szynek wędzonych na zimno.
Nóż posiada wyżłobienia na ostrzu ułatwiające oddzielanie plastrów łososia.
Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Comfort Line
- Kod produktu: 698.911.31K
- Długość ostrza: 31 cm
- Długość noża: 43 cm
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
Kuty nóż kucharski Karl Güde Solingen 21 cm | Güde Delta nóż do filetowania, giętki 21 cm | Nóż Güde Alpha Mikarta do trybowania 13 cm | Brzytwa Revisor Solingen |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
491,87 zł
|
495,93 zł
|
495,93 zł
|
504,07 zł
|
Opis |
Kuty nóż kucharski Karl Güde Solingen 21 cm Uchwyt z drewna śliwy Kod produktu: 6805/21 |
Güde Delta - nóż do filetowania, giętki 21 cm | Kod produktu: D765-21F |
Nóż Güde Alpha Mikarta do trybowania z ostrzem 13 cm i rękojeścią z pięknej czerwonej mikarty Nóż nie jest w stałej ofercie Tylko na zamówienie Termin realizacji 5 dni |
Brzytwa Revisor Solingen
|
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane