Noż do łososia.
Bardzo giętka klinga o odpowiedniej długości do krojenia wyjątkowo cienkich plasterów wędzonych ryb. Niezbędne wyposażenie profesjonalnej kuchni jak i restauracji. Bardzo dobrze nadaje się także do krojenia carpaccio z wołowiny oraz szynek wędzonych na zimno.
Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Comfort Line
- Kod produktu: 698.911.31
- Długość ostrza: 31 cm
- Długość noża: 43 cm
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
Kuty nóż do szynki 21 cm Güde Alpha Grusza | Kuty nóż do twardego sera, 12 cm Solingen Franz Güde Seria Kappa | Nóż szefa kuchni Juglans Burgvogel Solingen 20 cm | Nóż kucharski 23 cm Oliva Line Burgvogel |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
467,48 zł
|
471,54 zł
|
471,54 zł
|
475,61 zł
|
Opis |
Güde Alpha gruszowa kuty nóż do szynki 21 cm Kod produktu: B765-21 |
Kuty nóż do twardego sera Güde Kappa Solingen 12 cm Kod produktu: 0805-12 |
Nóż kucharski linii Juglans 20 cm Uchwyt: drewno z korzenia orzecha juglans Stal chromowo-molibdenowa X 50 CrMoV15 |
Nóż szefa kuchni OLIVA line Burgvogel 23 cm
|
Długość ostrza |
23 cm | |||
Możliwość mycia w zmywarce |
NIE | |||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |||
Twardość HRC |
55-57 HRC | |||
Okładzina rękojeści |
drewno oliwne | |||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane