
Karl Güde nóż kuty do szpikowania z ostrzem 13 cm
Niezbędne wyposażenie przy szpikowaniu dziczyzny oraz chudego mięsa
Szczegóły produktu
6805/13
Szybkie porównanie
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
219,51 zł
|
219,51 zł
|
219,51 zł
|
220,00 zł
|
Opis |
Kuty nóż do pomidorów Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 13 cm 6770.951.13 |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość13 cm Burgvogel Solingen Seria Master Line 6920.951.13 |
Nóż Linder Ranger 1 Długość ostrza 11 cm Długość uchwytu 10,70 cm Grubość klingi 2,9 mm Uchwyt - naturalny róg |
Pas do ostrzenia brzytew skóra juchtowa plus syntetyk Rozmiar 450 x 45 mm Skóra robocza 300 mm Herold Solingen |
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane