Noż do łososia.
Bardzo giętka klinga o odpowiedniej długości do krojenia wyjątkowo cienkich plastrów wędzonych ryb. Niezbędne wyposażenie profesjonalnej kuchni jak i restauracji. Bardzo dobrze nadaje się także do krojenia carpaccio z wołowiny oraz szynek wędzonych na zimno.
Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Comfort Line
- Kod produktu: 698.911.20
- Długość ostrza: 20 cm
- Długość noża: 33 cm
Noże Burgvogel Solingen Comfort Line wykonane są z pojedynczego kawałka jednego kawałka wysokiej jakości stali szlachetnej chromowo-molibdenowej X50CrMoV15. Wykuwane na młotach mechanicznych na całej długości noża. Ręcznie ostrzone. Hartowane w oleju i lodzie. Tworzywo przyjazne dla dłoni z niewyczuwalnym połączeniem klingi z uchwytem.
Komentarze o produkcie