- -30,00 zł

Nóż kuty do wędlin i twardych serów
Burgvogel Solingen
seria Master Line
Długość ostrza 15 cm
Nóż do twardych wędlin i serów z charakterystyczną odsadzoną klingą. Klinga o odpowiedniej długości oraz ostrze do krojenia wędlin takich salami, kindziuk, chorizo, i inne. Nóż kroi również twarde sery. Niezbędne wyposażenie w każdej kuchni jak i restauracji. Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
Produkt |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
Cena |
325,00 zł
295,00 zł
|
320,00 zł
295,00 zł
|
Opis |
Nóż kuty do wędlin i twardych serów Burgvogel Solingen seria Master Line Długość ostrza 15 cm |
Kuty nóż do wędlin z grantonami długość ostrza 15 cm Burgvogel Solingen Seria Master Line 6990.951.15k |
Długość ostrza |
15 cm | |
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | |
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |
Komentarze o produkcie