- Obecnie brak na stanie
Kuty nóż do steków/mięsa Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
ostrze częściowo ząbkowane
Nóż kuty do steków/mięsa Burgvogel Solingen z serii Master Line
długość ostrza 12
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Blok z drewna bukowego 9
Burgvogel Solingen
Kod produktu: 1461.006
Blok bez noży
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość13 cm
Burgvogel Solingen
Seria Master Line
6920.951.13
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
20 cm
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Kuty nóż Santoku
18 cm z grantonami
Burgvogel Solingen
Seria Master Line
6100.951.18 K
Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 7 cm
typ noża ptasi dziób
6800.951.07
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość15 cm
6920.951.15
Nóż kuty kucharski
Długość ostrza 10 cm
Burgvogel Solingen
seria Master Line
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
6880.951.15
Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
6970.951.15 F
Nóż kuty do wędlin i twardych serów
Burgvogel Solingen
seria Master Line
Długość ostrza 15 cm
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
6860.951.23
23 cm
Nóż kucharski kuty
Burgvogel Solingen
seria Master Line
15 cm
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość 8 cm
Burgvogel Solingen
Seria Master Line
Kuty nóż do steków/mięsa Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
ostrze częściowo ząbkowane
Kuty nóż do steków/mięsa Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
ostrze częściowo ząbkowane
Komentarze o produkcie