Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen Master Line 10 cm
Nóż kuty kucharski
Długość ostrza 10 cm
Burgvogel Solingen
seria Master Line
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Doskonały wybór do szpikowania chudych mięs i dziczyzny.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża wkomponowany w uchwyt
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Komentarze o produkcie