
Nóż kuty do trybowania Burgvogel Solingen z serii Master Line. Wykuwany z jednego kawałka stali. Końcówka trzonu dekoracyjnie wkomponowana w uchwyt
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Master Line
- Kod produktu: 6920.951.10
- Długość ostrza: 8 cm
- Możliwość mycia w zmywarce: TAK
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza.
Szczegóły produktu
Karta katalogowa
- Długość ostrza
- 8 cm
- Możliwość mycia w zmywarce
- TAK
- Materiał klingi
- stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa
- Okładzina rękojeści
- tworzywo sztuczne
Szybkie porównanie
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
166,67 zł
|
166,67 zł
|
166,67 zł
|
170,73 zł
|
Opis |
Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 7 cm typ noża ptasi dziób 6800.951.07 |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm 6810.951.09 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane