Nóż kucharski ze średniej wielkości klingą. Mocna i szeroka klinga czyni z tego noża idealnego kompana dla każdego kto pracuje w kuchni zarówno domowej jak i restauracji czy hotelu. Krojenie czy też siekanie nie stanowi z tym nożem najmniejszego problemu. Niezbędne wyposażenie każdego miłośnika gotowania jak też zawodowego kucharza. Wysoka jakość wykonania, ergonomiczny drewniany uchwyt i solidne wykonanie gwarantują wieloletnie użytkowanie tego noża.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Oliva Line
- Kod produktu: 681.926-9
- Długość ostrza: 9 cm ręczny szlif
- Stal X50 CrMoV15 kucie w jednym kawałku
- Twardość stali 56 +/-1 HCR
- Uchwyt - szlachetne drewno oliwkowe
- Możliwość mycia w zmywarce: NIE
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
Nóż do chleba, 18 cm Solingen Franz Güde | Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen Master Line 12 cm | Nóż do szpikowania 12 cm Burgvogel Solingen seria Comfort Line | Listwa magnetyczna do ciężkich noży Bisbell Bisichef 50 cm |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
220,00 zł
|
225,00 zł
|
225,00 zł
|
230,00 zł
|
Opis |
Nóż do chleba, 18 cm Kod produktu: 1000-18 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 12 cm |
Nóż do szpikowania Burgvogel Solingen Seria Comfort Line Długość ostrza 12 cm Kod produktu: 6910.911-12 |
Listwa Bisbell Bisichef magnetyczna Przeznaczona do ciężkich noży i narzędzi EXTRA STRONG Rozmiary 500/45/20 mm Waga 685 g |
Szerokość |
4,5 cm | |||
Grubość |
2 cm | |||
Długość całkowita |
50 cm | |||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane