
Nóż do trybowania Burgvogel Solingen Master Line 15 cm
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość15 cm
6920.951.15
Darmowa dostawa dla zakupów powyżej 300 zł Zadzwoń do nas 586 907 550
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Availability |
|
|
|
|
Cena |
130,08 zł
|
138,21 zł
|
138,21 zł
|
138,21 zł
|
Opis |
Kuty nóż do obierania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 7 cm typ noża ptasi dziób 6800.951.07 |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm typ noża ptasi dziób 6810.951.09 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line, długość ostrza 12 cm |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Niema cech do porównania | ||||
|
|
|
|
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość15 cm
6920.951.15
Kuty nóż do sera
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 14 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
Nóż kucharski kuty
Burgvogel Solingen
seria Master Line
15 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
6860.951.23
23 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
6880.950.20
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
26 cm
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane