
Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen Master Line 12 cm
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 12 cm
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
Cena |
205,00 zł
|
205,00 zł
|
210,00 zł
|
Opis |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm |
2Nóż do szpikowania 10 cm Seria Comfort Line Kod produktu: 6910.911-10 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Niema cech do porównania | |||
Komentarze o produkcie