Widelec do mięsa, 16 cm

Widelec do mięsa, 16 cm Solingen Franz Güde Seria Kappa

373,98 zł
Brutto

Kuty widelec do porcjowania mięsa, 16 cm

Solingen Franz Güde Seria Kappa

Kod produktu: 0096-16

Ilość
  W magazynie

Profesjonalny widelec do mięsa. Niezbędny w każdej kuchni gdzie piecze się mięso w całości jak też nieoceniony w przy porcjowaniu dziczyzny. 

Podstawowe parametry widelca:

  • Seria: Kappa
  • Kod produktu: 0096-00
  • Długość zębów: 16 cm
  • Możliwość mycia w zmywarce: TAK

Noże serii Kappa wykonane są z jednego kawałka szlachetnej stali molibdenowej (X 50 Cr MoV 15) wykuwanej ręcznie. Do uzyskania wyrobu gotowego, kawałek stali poddawany jest ponad 30 czynnościom obróbki mechanicznej i termicznej. Dzięki całkowicie ręcznemu procesowi produkcji uzyskiwane wyroby posiadają niezrównaną jakość i dokładność wykonania.

Noże z serii Kappa w czasie procesu produkcyjnego są poddawane między innymi procesowi hartowania w lodzie w temperaturze -82°C przez co posiadają one bardzo dużą twardość przy zachowaniu dużej elastyczności, co czyni je wspaniałym narzędziem w rękach każdego kto się nimi posługuje.

Dzięki temu, że noże serii Kappa wykonane zostały z pełnego metalu zapewniają jedyne w swoim rodzaju utrzymanie równowagi i balansu.

Tradycyjny sposób produkcji tych noży, a zarazem innowacyjny i ponadczasowy Design przyniosły serii Kappa nagrodę RED DOT DESIGN AWARD.

Szczegóły produktu

0096-16

Szybkie porównanie

Produkt
Nóż do filetowania, giętki 16 cm Kuty nóż do filetowania giętki 16 cm Solingen Franz Güde Seria Kappa Nóż do cięcia dekoracyjnego, 9 cm Nóż kuty Güde Kappa Solingen do cięcia dekoracyjnego, 9 cm
Availability
Cena
369,92 zł
373,98 zł
Opis

Nóż kuty filetowania, giętki 16 cm

Kod produktu: 0765-16

Solingen Franz Güde Seria Kappa

Kuty nóż do cięcia dekoracyjnego

Stal chromowo-molibdenowa X 50 CrMoV15

9 cm

Kod produktu: 0704-09

Solingen Franz Güde Seria Kappa

Niema cech do porównania