
Szpatuła Güde Solingen 23 cm
Szpatuła, 23 cm
Kod produktu: 1785-23
Güde Solingen
Seria Alpha
WiWidelec do mięsa Güde Alpha 18 cm
Kod produktu: 1096-18
Profesjonalny widelec do mięsa. Niezbędny w każdej kuchni gdzie piecze się mięso w całości jak też nieoceniony w przy porcjowaniu dziczyzny.
Podstawowe parametry widelca:
Noże serii Alpha wykonane są z jednego kawałka szlachetnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej wykuwanej ręcznie. Do uzyskania wyrobu gotowego, kawałek stali poddawany jest ponad 30 czynnościom obróbki mechanicznej i termicznej. Dzięki całkowicie ręcznemu procesowi produkcji uzyskiwane wyroby posiadają niezrównaną jakość i dokładność wykonania.
Dzięki temu, że noże serii Alpha wykonane zostały z jednego kawałka metalu oraz dzięki dodatkowym wzmocnieniom na początku i końcu uchwytu zapewniają jedyne w swoim rodzaju utrzymanie równowagi noża w czasie pracy.
Polerowane na lustro uchwyty wykonane są z tworzywa sztucznego zwanego Hostaform, które odporne jest na zmiany środowiska pracy. Dzięki temu, oraz dzięki bardzo dużemu zakresowi rodzajów noży wchodzących w skład serii Alpha, seria ta jest idealnym wyposażeniem dla profesjonalnych kucharzy jak również dla wielbicieli gotowania.
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
Cena |
430,00 zł
|
420,00 zł
|
430,00 zł
|
Opis |
WiWidelec do mięsa Güde Alpha 18 cm Kod produktu: 1096-18 |
Nóż do trybowania, ostrze o długości 16 cm Kod produktu: 1703-16 Güde Solingen Seria Alpha |
Kuty nóż uniwersalny Güde z klingą o długości 16 cm Kod produktu: 1765-16 Güde Solingen Seria Alpha |
Długość ostrza |
16 cm | 16 cm | |
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | TAK | TAK |
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa |
Twardość HRC |
57-58 | 57-58 | 57-58 |
Długość części roboczej |
18 cm | ||
Rodzaj klingi |
sztywna | ||
Komentarze o produkcie