Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen Master Line 10 cm

    138,21 zł
    Brutto
    Kod produktu: 6910.951.10

    Kuty nóż do szpikowania

    Burgvogel Solingen

    seria Master Line

    długość ostrza 10 cm

    Ilość
      W magazynie

    Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen z serii Master Line o długości klingi 10 cm

    Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.

    Podstawowe parametry noża:

    • Seria: Master Line
    • Kod produktu: 6910.951.10
    • Długość ostrza: 10 cm
    • Możliwość mycia w zmywarce: TAK

    Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża osadzony w uchwycie

    Szczegóły produktu

    6910.951.10

    Szybkie porównanie

    Produkt
    Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 7 cm Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 7 cm Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen Master Line 9 cm Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 9 cm Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 9 cm
    Dostępność
    Cena
    130,08 zł
    138,21 zł
    146,34 zł
    Opis

    Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line

    długość ostrza 7 cm

    typ noża ptasi dziób

    6800.951.07

    Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm

    Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line

    długość ostrza 9 cm

    6810.951.09

    Brak cech do porównania