Nóż do trybowania Burgvogel Solingen Master Line 13 cm
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem
długość13 cm
Burgvogel Solingen
Seria Master Line
6920.951.13
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża osadzony w uchwycie
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
6970.951.15 F
Komentarze o produkcie