
Nóż do filetowania giętki Burgvogel Solingen Master Line15 cm
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem giętkim / flexi
6870.951.15 F
- -30,00 zł
- Obecnie brak na stanie
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża osadzony w uchwycie
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
210,00 zł
|
205,00 zł
|
205,00 zł
|
205,00 zł
|
Opis |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 7 cm typ noża ptasi dziób 6800.951.07 |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość 8 cm Burgvogel Solingen Seria Master Line |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm 6810.951.09 |
Długość ostrza |
8 cm | |||
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | |||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |||
Okładzina rękojeści |
tworzywo sztuczne | |||
Komentarze o produkcie