
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen Master Line 20 cm
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
20 cm
Kuty nóż do szpikowania
Burgvogel Solingen
seria Master Line
długość ostrza 10 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża osadzony w uchwycie
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
210,00 zł
|
205,00 zł
|
205,00 zł
|
205,00 zł
|
Opis |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 10 cm |
Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 7 cm typ noża ptasi dziób 6800.951.07 |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość 8 cm Burgvogel Solingen Seria Master Line |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm 6810.951.09 |
Długość ostrza |
8 cm | |||
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | |||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |||
Okładzina rękojeści |
tworzywo sztuczne | |||
Komentarze o produkcie