Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen z serii Master Line o długości klingi 10 cm
Podstawowe narzędzie w procesie szpikowania dziczyzny oraz chudych mięs.
Podstawowe parametry noża:
- Seria: Master Line
- Kod produktu: 6910.951.10
- Długość ostrza: 10 cm
- Możliwość mycia w zmywarce: TAK
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione. Trzpień noża osadzony w uchwycie
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 7 cm | Mini nóż do trybowania Burgvogel Solingen Master Line 8 cm | Nóż kuty do warzyw Burgvogel Solingen Master Line 9 cm | Nóż kuty do szpikowania Burgvogel Solingen Master Line 9 cm |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
166,67 zł
|
166,67 zł
|
166,67 zł
|
166,67 zł
|
Opis |
Kuty nóż do warzyw i owoców Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 7 cm typ noża ptasi dziób 6800.951.07 |
Nóż kuty do trybowania z twardym ostrzem długość 8 cm Burgvogel Solingen Seria Master Line |
Kuty nóż Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm 6810.951.09 |
Kuty nóż do szpikowania Burgvogel Solingen seria Master Line długość ostrza 9 cm |
Długość ostrza |
8 cm | |||
Możliwość mycia w zmywarce |
TAK | |||
Materiał klingi |
stal nierdzewna chromowo- molybdenowo-wanadowa | |||
Okładzina rękojeści |
tworzywo sztuczne | |||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane