- Wyprzedaż!
Profesjonalny widelec do porcjowania mięsa. Niezbędny w każdej kuchni gdzie piecze się mięso w całości jak też nieoceniony w przy porcjowaniu dziczyzny.
Podstawowe parametry widelca:
- Seria: Alpha gruszowa
- Kod produktu: B096-18
- Długość zębów: 18 cm
- Możliwość mycia w zmywarce: NIE
Noże serii Alpha gruszowa wykonane są z jednego kawałka szlachetnej stali molibdenowej (X 50 Cr MoV 15) wykuwanej ręcznie. Do uzyskania wyrobu gotowego, kawałek stali poddawany jest ponad 40 czynnościom obróbki mechanicznej i termicznej. Dzięki całkowicie ręcznemu procesowi produkcji uzyskiwane wyroby posiadają niezrównaną jakość i dokładność wykonania.
Dzięki temu, że noże serii Alpha gruszowa wykonane zostały z jednego kawałka metalu oraz dzięki dodatkowym wzmocnieniom na początku i końcu uchwytu zapewniają jedyne w swoim rodzaju utrzymanie równowagi noża w czasie pracy.
Okładziny uchwytów noży serii Alpha gruszowa wykonane są z twardego drewna gruszy, które charakteryzuje się swoiście aksamitną fakturą. Niewątpliwe walory tych noży zostały docenione poprzez ich wybór jako noży "flagowych" niemieckiego oddziału stowarzyszenia Jeunes Restaurateurs d'Europe (www.jre.eu) i na stopce każdego noża serii Alpha gruszowa wygrawerowane jest logo Jeunes Restaurateurs d'Europe.
Noże serii Alpha gruszowa są doskonałym wyposażeniem dla ludzi kochających gotować w domu jak też dla profesjonalnych kucharzy wyznających tradycyjne wartości.
Szybkie porównanie
Produkt |
Kuty nóż do filetowania giętki 18 cm Güde Alpha Grusza | Kuty nóż do twardego sera 10 cm Güde Alpha Grusza |
Dostępność |
|
|
Cena |
459,35 zł
|
459,35 zł
|
Opis |
Güde Solingen Alpha gruszowa kuty nóż do filetowania giętki 18 cm Kod produktu: B765-18F |
Güde Alpha gruszowa kuty nóż do twardego sera 10 cm Kod produktu: B805-10 |
Brak cech do porównania | ||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane