
Doskonałej jakości widelec dla każdego domu bądź eleganckiej restauracji czy stekowni. Część robocza wykonana została w wysokostopowej blachy nierdzewnej o grubości 2 mm. Zapewnia to, że zęby widelca nie wyginają się w czasie jedzenia i są bardzo stabilne. Doskonała kompozycja jakości i wyrafinowanej prostosty formy. Czarno-białe paskowane uchwyty dzięki dwóm stalowym nitom - gwarantują szczelność w czasie mycia w zmywarce automatycznej. Zęby noża jak też rękojeść polerowane na połysk.
Docenią go wszyscy, którzy ponad cenę stawiają ekstremalną jakość i nieprzeciętne wzornictwo.
Podstawowe parametry widelca:
- Seria: Uniwersalna
- Kod produktu: 9010
- Długość części roboczej: 9 cm
- Długość rękojeści: 10,5 cm
- Długość całkowita: 19,5 cm
- Możliwość mycia w zmywarce: TAK
Sztućce serii Uniwersalnej produkowane są z wysokostopowej stali nierdzewnej przeznaczonej specjalne do produkcji sztućców (tzw. stal nożowa). Hartowane w lodzie klingi noży z tej serii posiadają podwójny szlif wklęsły oraz mikroząbki, co znakomicie ułatwia krojenie np. steku, pomidora czy chleba. Zarówno klingi noży jak i zęby widelca polerowane elektrolitycznie na wysoki połysk. Sztućce te przez ponad 40 lat swojej obecności na rynku zyskały sławę "królów kuchni", przez swoje ponadczasowe wzornictwo i niekwestionowaną jakość wykonania. Stały się prawdziwymi klasykami w dziedzinie sztućców kuchennych. Doskonale sprawdzają się zarówno w zaciszu domowej kuchni jak i w dużych placówkach gastronomicznych jak restauracje i steakhouse'y.
Szczegóły produktu
Szybkie porównanie
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
|
Cena |
63,41 zł
|
63,41 zł
|
63,41 zł
|
69,11 zł
|
Opis |
Nóż uniwersalny, 10 cm | Kod produktu: 9900-10-G |
Nóż uniwersalny, 10 cm | Kod produktu: 9900-10-O |
Nóż uniwersalny, 10 cm | Kod produktu: 9900-10-R |
Nóż uniwersalny, 11 cm | Kod produktu: 9300-11 |
Brak cech do porównania | ||||
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane