- -30,00 zł

Brak produktów
Brak produktów
Darmowa dostawa dla zakupów powyżej 300 zł Zadzwoń do nas 586 907 550
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
6880.951.20
Nóż kuty Burgvogel Solingen z serii Master Line
Podstawowe parametry noża:
Noże serii Tradycyjnej wykonuje się z pojedynczego kawałka nierdzewnej stali chromowo-wanadowo-molibdenowej (X50 Cr MoV15) wykuwanej ręcznie. Klingi hartowane w lodzie dla ekstremalnej twardości i sprężystości. Ręcznie ostrzone. Doskonałe noże do codziennego użytku w każdej kuchni, zarówno domowej jak i profesjonalnego kucharza. Uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego POM hermetycznie uszczelnione, montowane na 3 nity.
Produkt |
![]() |
![]() |
![]() |
Dostępność |
|
|
|
Cena |
276,42 zł
246,42 zł
|
276,42 zł
|
280,49 zł
|
Opis |
Noż kuty do szynki / mięsa Burgvogel z serii Master Line 6830.951.18 18 cm |
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line |
Nóż kuty kucharski Długość ostrza 10 cm Burgvogel Solingen seria Master Line |
Brak cech do porównania | |||
|
|
|
Nóż kucharski kuty Burgvogel Solingen
seria Master Line
6860.951.23
23 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Kuty nóż do pomidorów Burgvogel Solingen seria Master Line
długość ostrza 13 cm
6770.951.13
Nóż kuty do trybowania i filetownia z giętkim ostrzem
długość15 cm flex / giętki
6970.951.15 F
Noż kuty do szynki / mięsa Burgvogel z serii Master Line
6830.951.18
18 cm
Noż kuty Burgvogel z serii Master Line
uniwersalny z ostrzem sztywnym
6880.951.15
Nóż Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 23 cm ząbkowany
6990.951.23
Nóż kucharski kuty
Burgvogel Solingen
seria Master Line
15 cm
Nóż Burgvogel Solingen Master Line
do pieczywa 23 cm ząbkowany
6990.951.23
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
Długość ostrza 18 cm
giętki / flexi
Nóż kucharski kuty
Burgvogel Solingen
seria Master Line
15 cm
Noż kuty do szynki Burgvogel z serii Master Line
6880.951.20
Komentarze do produktu
Twoje uznanie komentarza nie mogło być wysłane
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie mogło być wysłane